PROJECTE ASTROLABI presenta La Singularitat

Jazz/rock/fusió psicodèlic instrumental

Projecte Astrolabi és una formació de Jazz/rock/fusió psicodèlic Instrumental. Una proposta musical que és una oda als misteris del cosmos i de la realitat on vivim. En el directe expliquen en quins fenòmens o teories s’inspira cada un dels temes i mentre els toquen, es mostren imatges per acompanyar la música.

Un espectacle musical conceptual, un viatge a racons interiors i a llocs molt llunyans als quals ens porta la música, amb l’explicació d’aquests misteris còsmics o terrenals que inspiren les composicions i tot acompanyat dels visuals que acompanyen en tot moment. Venen a Tona a presentar el seu segon disc ” La Singularitat”.

Coneix millor Projecte Astrolabi al seu Instagram.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 10 novembre
18:30
Sala La Canal - Tona
5 € anticipada / 8 € taquilla
80 minuts
2024-11-10 18:30 2024-11-10 19:30 Europe/Madrid PROJECTE ASTROLABI presenta La Singularitat Jazz/rock/fusió psicodèlic instrumental Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autoria: Guillem Plana Gallego, Eloi Escudé Muixi, Isaac Coll Prudencio

Intèrprets: Guillem Plana Gallego (guitarrista, compositor), Eloi Escudé Muixi (teclista, compositor), Isaac Coll Prudencio (baixista, compositor) i Arnau Altimir Casanovas (bateria, productor)

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.