Compra d’entrades

Per Internet

Pots comprar entrades per a tots els espectacles de la programació de la Sala Petita d’Osona, el Teatre Eliseu i la Sala La Canal des de www.teatretsosona.cat de forma anticipada, ràpida i segura.

Com comprar entrades per Internet?

1.- Busca l’espectacle i inicia la compra d’entrades
2.- Selecciona la butaca/ques on vols seure
3.- Introduiex les dades necessaries que se’t demanen. El pagament es fa amb targeta bancària a través d’una passarel·la segura de pagament
4.- Un cop finalitzat el procés, rebràs un correu electrònic amb un PDF per imprimir les entrades o bé porta-les directament al teu telèfon mòbil

Avantatges de la compra en línia

  • Pots comprar les entrades còmodament des de casa, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana (fins 2 hores abans de l’inici de l’espectacle)
  • T’estalvies cues, ja que podràs accedir a la sala sense passar per la taquilla
  • Pots escollir els seients
  • Les compres són a preu anticipat (més econòmic) i sense comissions

Si tens qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra pots passar per la taquilla del teatre o enviar-nos un correu a comunicacio@teatretsosona.cat.

A Taquilla

Pots adquirir entrades de tots els espectacles de la temporada a la taquilla de les diferents sales qualsevol dia que hi hagi programació, una hora abans de la funció.

SALA PETITA D’OSONA: Carrer de l’església, 2. 08512 Sant Hipòlit de Voltregà

TEATRE ELISEU: Bac de Roda, 1 bis. 08510 Roda de Ter

SALA LA CANAL: Carrer Antoni Figueras, 23. 08551 Tona

Un cop adquirides les entrades no s’admetran devolucions ni canvis per a un altre espectacle.

Descomptes

En el cas d’haver adquirit l’entrada amb algun tipus de descompte, a l’accés de la sala se sol·licitarà la documentació pertinent per poder accedir al recinte.

entrades