Teatrets d’Osona, el teu projecte d’arts escèniques de proximitat. T’apropem les programacions de la Sala Petita d’Osona (Sant Hipòlit de Voltregà), el Teatre Eliseu (Roda de Ter) i la Sala La Canal (Tona). Espais petits per a grans espectacles.

El treball conjunt entre Sant Hipòlit de VoltregàRoda de Ter i Tona té una història de pocs anys. Tres de fet, el temps de coincidir les persones que treballem als serveis de cultura municipal d’aquests municipis d’Osona.

Aquesta feliç coincidència ha permès la sintonia en diversos àmbits i ens a permès també el poder plantejar accions i col.laboracions diverses sobre la base de la confiança i el respecte.

Aquest doncs un projecte basat en la confiança i el respecte professional entre persones que han traspuat a les institucions.

Una confiança que ens fa imaginar una aposta pel territori, el nostre, el local de cadascú amb una distància real, però que s’ha convertit en aliada i apreciada.

Les raons per a la creació del projecte van ser la necessitat de poder explicar unes programacions que ja existien i que no eren conegudes per més gent que la que rondava pels nostres teatres. Després de molts comentaris del tipus”…però com és que això no ho sap ningú…!” vam veure que la qualitat de les nostres programacions era tant rellevant que era una llàstima deixar-la mig amagada per impossibilitat de fer més èmfasi en la comunicació. Per això vam pensar en la unió, per a fer la força.

En els propers articles d’aquest bloc, us anirem explicant com es cuina aquesta aventura. Quins espectacles hem vist i quins estem proposant en cada un dels equipaments, així com en què ens estem trobant en aquesta, vostre aventura que confiem ens ajudeu a tirar endavant. Si, vosaltres, per què volem que aquest sigui un projecte compartir entre una ciutadania i un serveis municipals que volen ser això, servei i treballar de la ma dels seus espectadors i confiem que molt aviat, amics.