SOM I SEREM de 2 Princeses Barbudes

Concert familiar

2princesesbarbudes presenten el seu 5è disc: “Som i serem”. 10 cançons dedicades als insectes amb el seu estil inconfusible: cançons pop tocades amb instruments petits i de joguina i lletres divertides i divulgatives a parts iguals. Per aquest nou treball, les barbudes han afegit petits instruments electrònics antics per tal d’ampliar sonoritats i apropar-se a estils de música més actuals.

2princesesbarbudes dediquem el nostre cinquè espectacle als insectes. Aquests petits animals ja habitaven el món abans que nosaltres i, malgrat que ens envoltin, són uns grans desconeguts i els tenim por i fàstic. Els culpem de la meitat de catàstrofes naturals però realment sense ells no existiríem. Els insectes tenen habilitats i costums molt interessants que destil·len ecologia, cooperativisme i feminisme.

Sota el títol Som i serem les barbudes ens aproximem al seu món amb una mirada curiosa, respectuosa i divertida.

Coneix millor 2princesesbarbudes a la seva pàgina web.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 21 gener
11:30
Teatre Eliseu - Roda de Ter
5 €
50 minuts
2024-01-21 11:30 2024-01-21 12:30 Europe/Madrid SOM I SEREM de 2 Princeses Barbudes Concert familiar Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autoria: Helena Casas Sal i Marc Marcé Nogué

Directors: Helena Casas Sal i Marc Marcé Nogué

Intèrprets: Helena Casas Sal, Marc Marcé Nogué, Toni Vilaprinyó Albareda, Marc Poch Domènech i Jordi Rotés Santesmasses (músics)

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.