25 ANYS BALLANT amb l’Esbart dansaire Castell de Tona

Dansa tradicional catalana

L’Esbart Dansaire Castell de Tona va ser creat l’any 1944 i té com a finalitat el foment, promoció i difusió de la cultura popular i tradicional, representada per la dansa tradicional catalana, mitjançant la programació de les accions necessàries per a aconseguir-ho i una constant tasca de promoció cultural de la entitat i dels seus components. L’objectiu ha estat treballar les danses de manera que es puguin gaudir tant a l’hora de ballar-les com de contemplar-les.

Això els ha portat a una gestió acurada dels materials tradicionals que tenim a les mans per a transmetre a la dansa tradicional catalana la categoria d’espectacle, sense deixar de banda la visió del carrer, la part lúdica que també es representa a l’entitat. Exemples d’això els tenim en els espectacles que presenten en places i teatres, per exemple a la Sala de la Canal, o bé en representacions lúdiques de la cultura popular com pels carrers a l’Aplec del Castell.

Coneix-los millor a la seva pàgina web http://www.esbartdansairecastelldetona.cat.

Consulta la galeria d’imatges de l’Esbart Dansaire Castell de Tona.

Espectacle inclòs en el cicle especial 25 anys de la Canal 

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 01 maig
17:00
Sala La Canal - Tona
Entrada gratuïta
2022-05-01 17:00 2022-05-01 18:00 Europe/Madrid 25 ANYS BALLANT amb l’Esbart dansaire Castell de Tona Dansa tradicional catalana Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.