“3 EN 1” – 3 artistes, 3 sales, 1 espectacle

Música i clown per celebrar el 5è aniversari de Teatres d’Osona

3 artistes, 3 sales, 1 espectacle. Amb aquesta filosofia es presenta “3 en 1”, l’acte central de la celebració dels cinc anys d’història de Teatrets d’Osona. Ha plogut força des d’aquell 24 de gener de 2016 quan es va representar la primera obra del projecte (“Raspall” de Teatre Nu) al Teatre Eliseu. Des d’aleshores, han passat per les tres sales més de 150 espectacles i 120 companyies i artistes, que han sumat més de 9.000 minuts a escena i han arribat a més de 12.000 asssitents.

Volem celebrar aquestes efemèrides i aventures amb tots aquells i aquelles que ens heu fet costat en aquests cinc anys. I ho farem amb un espectacle que presenta un format totalment innovador per a les nostres sales, en el qual hi haurà interacció en directe i a temps real entre elles. La cantant Gemma Humet (Sala Petita d’Osona), el clown Pere Hosta (Teatre Eliseu) i la cantautora Nuri Total (Sala La Canal) seran els protagonistes d’aquesta original proposta escènica que inclourà algunes sorpreses. T’apuntes a descobrir-les?

Gemma Humet presenta “Màtria” a la Sala Petita d’Osona

Màtria, la nova obra de Gemma Humet, és un salt endavant en la seva intensa carrera de cant. Màtria és una dona, és mare, una casa, una terra, un refugi. Màtria és canviar de perspectiva, desaprendre i construir de nou. Envoltat de tot aquest fèrtil imaginari, el nou disc de Gemma Humet abraça una nova sonoritat d’un personatge més electrònic i ofereix un recorregut poètic a través de poetes i, sobretot, poetes contemporanis (Maria Merco Maraal, Estel Solé, S. Moll, Mireia Calafell i Roc Casagran) i les sevespròpies lletres, que no abandonen la voluntat de protestar i comprometre’s amb la lletra. També hi ha una lletra del seu oncle, el cantautor Joan Baptista Humet, del qual no es troba la música i Gemma Humet de nou. El disc ha estat produït per Jordi Casadesús (Núria Graham, Clara Peya, La Iaia).

 

Compra les entrades per l’acte dels 5 anys a la Sala Petita d’Osona en aquest enllaç.

“Tal com sóc” de Pere Hosta al Teatre Eliseu

No ens referim a una relació esporàdica, això els homes saben on anar a buscar-la… Ens referim a la recerca d’una relació seriosa, estable i sense data de caducitat. I això com ho pot aconseguir un home que és incapaç d’aguantar la mirada a una dona sense fer una trencadissa? Ho ha provat moltes vegades… No li quedava cap més solució que apuntar-se a una agència de relacions.

 

Compra les entrades per l’acte dels 5 anys al Teatre Eliseu en aquest enllaç.

“Ay Madre!” de Nuri Total a la Sala La Canal

La Nuri Cela es defineix com una persona a qui li agrada escriure històries, crear personatges i inventar-se universos. Fa uns quants anys va crear el seu propi projecte com a cantautora, Nuri Total. Des de llavors ha escrit cançons tant per a públic familiar com per a públic adult. Paral·lelament escriu contes per públic infantil.

“Ay Madre!” és el darrer disc de la Nuri Total, espectacle per a públic adult, i és un recull de cançons que parlen sobre la maternitat. Cançons tendres, cançons crues, cançons amb molt humor i cançons que no fan gota de gràcia. L’acompanyen en Gregori Ferrer al piano i l’acordió, en Gaddafi Nuñez a la guitarra i la percussió i la Coloma Bertran al violí.

 

Compra les entrades per l’acte dels 5 anys a la Sala La Canal en aquest enllaç.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 15 octubre
20:30
Sala Petita d'Osona, Teatre Elieu i Sala La Canal
5 €
2021-10-15 20:30 2021-10-15 22:00 Europe/Madrid “3 EN 1” – 3 artistes, 3 sales, 1 espectacle Música i clown per celebrar el 5è aniversari Sala Petita d'Osona, Teatre Elieu i Sala La Canal Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.