ALTA FLIPAMENTA de Marc Sarrats

Monòleg humorístic

Marc Sarrats és un guionista i humorista català. És membre de El Soterrani, màxim exponent de la nova escena catalana d’stand up, i col·laborador dels programes “Matina Codina” de RAC 105 i “Està passant” de TV3. Acaba d’estrenar el seu primer espectacle en solitari, “Alta flipamenta” una hora de comèdia àcida i punyent que gira pel territori i amb la que pretén canviar l’actitud de Catalunya.

“Alta Flipamenta” és el primer show unipersonal d’stand up de Marc Sarrats. Un espectacle de comèdia d’una hora en català on ens explica que l’Alta Flipamenta és el contrari a la Síndrome de l’Impostor. En Marc es sent més proper a aquest primer concepte inventat que no pas al segon, i ho demostra fent un recorregut per l’imaginari català dels últims 15 anys i per experiències autobiogràfiques. Amb un to contundent i reflexions profundes que no busquen agradar a tothom però sí agradar molt a qui agradin.

Més informació de Marc Sarrats al seu Instagram.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

 

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 07 octubre
20:30
Teatre Eliseu - Roda de Ter
5 € anticipada / 8 € taquilla
60 minuts
2022-10-07 20:30 2022-10-07 21:30 Europe/Madrid ALTA FLIPAMENTA de Marc Sarrats Monòleg humorístic Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.