ANNA SAHUN presenta “Nens i Nens”

Anna Sahun presenta Nens i Nens al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. Un monòleg dirigit per Joel Joan amb un missatge feminista que qüestiona l’equilibri de poder entre sexes.

SINOPSI

Una dona del nostre temps, amb la seva pròpia productora de documentals i mare d’un nen i una nena, protagonitza un monòleg durant el qual ens farà riure amb les històries de la seva adolescència i d’una joventut viatgera.

La protagonista anirà repassant així els moments clau de la seva existència, bé dirigint-se al públic o bé escenificant-los.

Assistirem al dia en què va conèixer al seu marit, als èxits professionals de tots dos, el naixement dels fills … Sí, la protagonista us parla d’una vida en particular, però alhora, de les relacions de parella, de germans i germanes, del paper de la dona en el món laboral, de com encaixen els homes en el món que està venint … un gir inesperat, no obstant això, farà que aquesta vida que semblava perfecta ens mostri el revers, precipitant un final insospitat però coherent, d’aquells que deixen el públic clavat en la butaca.

Perquè Nens i nens aconsegueix que els espectadors es qüestionin, sense adonar-se, les nocions de masclisme i feminisme tal com els entenem avui i ens proposa una reflexió sobre les generalitzacions, la correcció política i sobre com acceptem com a veritats absolutes alguns plantejaments més que discutibles.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 24 novembre
18:00
Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
9€
1 hora
2019-11-24 18:00 2019-11-24 19:00 Europe/Madrid ANNA SAHUN presenta “Nens i Nens” Teatre Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Actriu: Anna Sahun

Autor: Denis Kelly

Director: Joel Joan

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.