BÈSTIES amb Marta Marco

L'obra ja es va representar el passat 26 de novembre de 2023 a la Sala Petita d'Osona, amb un èxit aclaparador de públic.

Monòleg teatral

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors.

La Tessa (Marta Marco) és una psicoterapeuta a la qual han demanat un informe mèdic sobre una de les seves pacients per presentar als jutjats. És el cas més excepcional que ha viscut la Tessa en els seus vint anys d’experiència. A mesura que el tractament progressa comença a qüestionar-se coses més profundes, preguntes que van més enllà, que no es centren només en la seva pacient, sinó en el món i els seus propòsits.

Sobre l’escenari, la Tessa repassa les repercussions del cas: la filla de vuit anys de la seva pacient  vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura.  Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 14 gener
18:00
Teatre Eliseu - Roda de Ter
10 € anticipada / 12 € taquilla
60 minuts
2024-01-14 18:00 2024-01-14 19:00 Europe/Madrid BÈSTIES amb Marta Marco Monòleg teatral Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autora: Monica Dolan

Traducció: Adriana Nadal

Direcció: Pau Roca

Repartiment: Marta Marco

Disseny d’escenografia: Paula Bosch

Disseny d’il·luminació: Manoly Rubio Garcia

Disseny de so: Edu Alves

Disseny de vestuari: Pol Cornudella

Ajudant de direcció: Cintia Ballbé

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.