BÈSTIES de Mònica Dolan, amb Marta Marco

Teatre

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors.

Sobre l’escenari la Tessa (Marta Marco), una psicoterapeuta,  repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient  vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura.  Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 26 novembre
18:00
Sala Petita d'Osona - Sant Hipòlit de Voltregà
5 €
2023-11-26 18:00 2023-11-26 19:00 Europe/Madrid BÈSTIES de Mònica Dolan, amb Marta Marco Teatre Sala Petita d'Osona - Sant Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Direcció: Pau Roca

Autor: Monica Dolan

Traducció: Adriana Nadal

Intèrpret: Marta Marco

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.