BOOGIE WOOGIE TAP

Guillem Alonso i Roser Font (Tap Olé) presentaran, junt amb Lluís Coloma Trio, un espectacle ple de ritme, energia i boogie-woogie.

Una proposta divertida i festiva que omplirà de ritme a grans i petits: Boogie Woogie Tap. Guillem Alonso i Roser Font, ballarins de claqué de renom internacional i membres fundadors de la companyia Tap Olé, es reuniran amb el pianista Lluís Coloma, conegut pel seu talent interpretant peces de blues i de boogie-woogie, director artístic del Festival de Blues de Barcelona, i la seva formació de trio, amb Manolo Germán al contrabaix i Marc Ruiz a la bateria, per oferir un espectacle-concert ple de boogie-woogie, percussió i energia.

L’experiència de tant bons intèrprets es podrà gaudir a través de les peces interpretades a través la combinació de dos dels estils més rítmics de la tradició afroamericana. A més Guillem Alonso interpretarà peces de sand dance, disciplina de la qual ell n’és l’únic expert a aquesta banda de l’atlàntic i que consisteix en ballar emetent el so amb el frec de les sabates sobre la sorra.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 01 maig
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
2016-05-01 18:00 2016-05-01 19:00 Europe/Madrid BOOGIE WOOGIE TAP Música SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.