BOOGIE WOOGIE TAP

Guillem Alonso i Roser Font (Tap Olé) presentaran, junt amb Lluís Coloma Trio, un espectacle ple de ritme, energia i boogie-woogie.

Una proposta divertida i festiva que omplirà de ritme a grans i petits: Boogie Woogie Tap. Guillem Alonso i Roser Font, ballarins de claqué de renom internacional i membres fundadors de la companyia Tap Olé, es reuniran amb el pianista Lluís Coloma, conegut pel seu talent interpretant peces de blues i de boogie-woogie, director artístic del Festival de Blues de Barcelona, i la seva formació de trio, amb Manolo Germán al contrabaix i Marc Ruiz a la bateria, per oferir un espectacle-concert ple de boogie-woogie, percussió i energia.

L’experiència de tant bons intèrprets es podrà gaudir a través de les peces interpretades a través la combinació de dos dels estils més rítmics de la tradició afroamericana. A més Guillem Alonso interpretarà peces de sand dance, disciplina de la qual ell n’és l’únic expert a aquesta banda de l’atlàntic i que consisteix en ballar emetent el so amb el frec de les sabates sobre la sorra.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 01 maig
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
2016-05-01 18:00 2016-05-01 19:00 Europe/Madrid BOOGIE WOOGIE TAP Música SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.