BUBBLE YOU de Cia Be Flat

Circ i acrobàcies

Espectacle inclòs en el festival ARTOT 2022 de Sant Hipòlit de Voltregà.

Bubble You és una metàfora de circ, una actuació específica d’una ubicació inspirada en la situació que compartim des de fa massa temps.

5 artistes habiten una estructura vertical: un espai que els protegeix del món exterior, però que alhora resulta molestament limitant. No tenen més remei que explotar aquest espai fins a l’extrem, explorar-ne els límits i de vegades travessar-los, buscar la llibertat entre línies, una sortida d’emergència…

Durant els confinaments es va animar a la gent a fer esport a la seva sala d’estar, a aprendre a tocar un instrument, a començar una nova afició o, finalment, a dur a terme aquelles obres de renovació que fa temps previstes.

Bubble You volem traduir aquest fenomen a un context de circ amb molta música, acrobàcies i una escenografia que no deixa de sorprendre.

Be Flat és una companyia de circ de Gant fundada per Ward Mortier i Thomas Decaesstecker. La barreja de circ acrobàtic amb esports urbans aporta la individualitat de Be Flat.

Be Flat és el camaleó entre els artistes de circ. En respondre a l’entorn, cada actuació es converteix en un esdeveniment únic.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dimecres, 20 juliol
21:30
Amfiteatre del Pilar - Sant Hipòlit de Voltregà
Entrada gratuïta
2022-07-20 21:30 2022-07-20 22:30 Europe/Madrid BUBBLE YOU de Cia Be Flat Circ i acrobàcies Amfiteatre del Pilar - Sant Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.