CAROLA de Q-ars Teatre

Teatre adaptació de novel·la

“Carola” és una adaptació de la novel·la “Feliçment, jo sóc una dona” de Maria Aurèlia Capmany a càrrec de la companyia Q-ars Teatre.

És la història d’una dona des del naixement fins a la maduresa, els seus amors i el seu periple com a conseqüència de ser dona i de classe treballadora. Tot plegat és fruit directe de l’època que li toca de viure, entre el 1899 i el 1969. La
Carola té l’edat del segle i, en certa manera, el representa. La novel·la de Maria Aurèlia Capmany mostra per una banda la preocupació de l’autora per la situació de la dona i, per l’altre, plasma la societat tal com la veu, amb especial atenció als conflictes sociopolítics del país i de l’època.

L’espectacle comença al final de la novel·la quan ella decideix escriure les seves memòries i, per tant, trobarem a Carola recordant, revivint, vivint i distanciant-se d’alguns passatges. Q-ars Teatre és una companyia d’arts escèniques amb repertori i dramatúrgies d’actualitat creada per dues dones, Anna Güell i Mercè Anglès.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dissabte, 23 abril
21:00
Sala La Canal - Tona
Des de 5 euros
2022-04-23 21:00 2022-04-23 22:00 Europe/Madrid CAROLA de Q-ars Teatre Teatre adaptació de novel·la Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.