QUO NO VADIS de La Pera Llimonera

Comèdia delirant

Dos pintors, sorpresos per la presència de públic, després d’intentar desallotjar la sala, es veuen abocats a representar l’obra que està a punt d’estrenar-se. La història parla d’en Juli César, Emperador de Roma, que envia Marc Antoni, el seu millor Centurió, a les terres del Nord, on el druida “Orus Manis” li donarà un verí que farà perdre la memòria a Cleòpatra i així podrà conquerir Egipte. Una comèdia delirant amb La Pera Llimonera.

Aquest espectacle és clown en essència, a través d’una adaptació del clàssic” Marc Antoni i Cleòpatra”. Una comèdia delirant, amb diàlegs absurds i molt divertits. És una oportunitat per apropar els espectadors a la riquesa del llenguatge i les seves diverses interpretacions que  ompliran la sala de rialles.

Una història dins d’una altra història quan dos pintors es llencen a provar de fer d’actors. Una bogeria d’improvisacions a un ritme trepidant en el qual jugar amb les paraules i objectes  d’attrezzo  no et deixa indiferent. La caiguda de l’Imperi Romà a l’abast de totes les edats.

Més informació de la companyia La Pera Llimonera a www.laperallimonera.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle a:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 14 març
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
3 €
2021-03-14 18:00 2021-03-14 19:00 Europe/Madrid QUO NO VADIS de La Pera Llimonera Una comèdia delirant SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autors: Toni Albà, Pere Romagosa, Pere Casanovas

Actors: Sergi Casanovas, Pere Romagosa

Direcció: Toni Albà

Escenografia: Alfred Casas, La Pera Llimonera

Construcció escenografia: Pere Casanovas i Lliberat López

Vestuari: Dani Pitzk

Fotografia: Andreu Trias

Attretzzo: Lliberat López, Gemma Ibars

Disseny Gràfic: Andreu Trias

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.