CONCERT DE NADAL amb Judit i Meritxell Neddermann

Concert de nadales populars

Meritxell i Judit Neddermann es reuneixen per presentar un concert de nadales populars inspirades en el seu treball “Present”. El disc és una revisió de nadales populars catalanes a través del sedàs de les germanes Neddermann. Al disc col·laboren músics destacats com Ferran Savall o les germanes Ahyvin i Ahylin Bruno.

Meritxell i Judit nascudes en una família de músics s’han fet un forat dins el panorama musical català, cada una traçant camins diferents. La Meritxell es va formar a l’escola de música de Berklee (Boston) i en aquests moments es troba en procés de creació del seu primer disc. La Judit (http://www.juditneddermann.com) ha publicat tres discos on en cada un d’ell ha anat fent passes fins a arribar, en aquests moments, a gaudir del reconeixement tant de públic com de programadors a la seva feina.

Consulta la galeria d’imatges de les germanes Neddetrmann:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 27 desembre
17:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
13 €
ES FARAN DUES SESSIONS: A LES 17 I 19 H
2020-12-27 17:00 2020-12-27 18:00 Europe/Madrid CONCERT DE NADAL amb Judit i Meritxell Neddermann Concert de nadales populars SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

PIANO, TECLAT I VEU: Meritxell Neddermann

VEU I PANDERO: Judit Neddermann

CAJÓN, OCTAPAD, PLATS, TINAJA I VEU: Arnau Figueres

CONTRABAIX I VEU: Miquel Angel Cordero

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.