DEGENÉRATE MUCHO amb Las XL

Una reflexió sobre la construcció social del gènere

A qui se li va ocórrer dividir-ho tot en dos? Blanc-negre, bo-dolent, veritat-mentida, ying-yang, masculí-femení… Seràs femenina i entraràs per la porta gran en el món de les emocions. Seràs masculí i entraràs per la porta gran en el món dels privilegis. Las XL només volen ser persones, res més. Aquesta és la història d’un error en el sistema.

Degenérate mucho és un espectacle amb música en directe i molt d’humor que reflexiona sobre la construcció social del gènere. Sacsejarà la teva identitat! Un festí de llàgrimes i riallades, de contradiccions personals i col·lectives, d’imposicions i rebel·lió. Qui va dir que les segones parts no són bones? En aquest cas, són millors!

L’espectacle ja va visitar la Sala Petita d’Osona el novembre de 2019, on va omplir fins a la bandera. Tornen al cap de quatre mesos per fer una sessió escolar al matí i una oberta al públic al vespre.

Las XL són la Marta Sitjà i la Nía Cortijo. Creadores de sòlida trajectòria que han creat un duo com el seu nom indica: XL. Marta, formada des del gestual, Nía des del textual, totes dues a la carretera des del 2003, fent tot tipus d’espectacles.

Havent après l’ofici sense perdre gens d’art, consoliden el seu projecte comú amb aquest segon espectacle. Des del 2013 que reparteixen humor, amor i música pels escenaris nacionals i internacionals.

Coneix-les millor a la seva web: https://lasxl.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dimarts, 10 març
20:30
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
1 €
2020-03-10 20:30 2020-03-10 21:30 Europe/Madrid DEGENÉRATE MUCHO amb Las XL Una reflexió sobre la construcció social del gènere SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Marta Sitjà: Creació i interpretació

Nía Cortijo: Creació i interpretació

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.