DESPERTA! de Cia. Jordi del Rio

Teatre familiar

Un escenari buit. De sobte, arriba una furgoneta. I com una onada d’aire fresc, l’escenari buit es comença a transformar. Ja ha arribat la companyia!

La Lisanlússapa i en DelRi són uns comediants que comparteixen la seva passió pel teatre explicant les seves històries. Relats carregats d’humor i imaginació que desperten les emocions i els sentiments. 5 històries originals, que no et deixaran indiferent. Que et faran despertar d’emoció o de riure. O les dues coses!

Ah! i la funció d’avui és molt especial, per que just avui, és l’aniversari de la companyia! Sorpreses, regals, i moments inesperats, que faran que públic i companyia, visquin i comparteixin plegats, una funció única i irrepetible.

Ohh!… s’acaba la funció! la furgoneta arrenca. La companyia marxa molt agraïda i contenta d’haver compartit les seves històries. Carregada d’emocions, riures i aplaudiments.

“Desperta!” és un espectacle familiar que combina l’humor i la imaginació amb les emocions i els sentiments. Un espectacle que vol jugar amb les emocions dels adults i la innocència dels menuts, recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Coneix millor la companyia a https://jordidelrio.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dissabte, 18 novembre
18:00
Sala La Canal - Tona
3 € anticipada / 5 € taquilla
55 minuts
2023-11-18 18:00 2023-11-18 19:00 Europe/Madrid DESPERTA! de Cia. Jordi del Rio Teatre familiar Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Escrit i dirigit: Jordi del Rio

Interpretació: Elisa Jorba i Jordi del Rio

Disseny de llums: Eric Corbella

Disseny de so i enregistrament: Bernat del Rio

Disseny i realització de vestuari: Mª Àngels Casals, Txema Rico

Escenografia: Txema Rico, Jordi Jorba

Producció: Cia. Jordi del Rio

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.