DIGGI DAGGI de Duo da capo i Cia Tactilicuä

Durant la revetlla del seu 12è aniversari, no aconsegueix dormir. Per combatre d’insomni es posa a imaginar la que serà la seva primera òpera: una jove pastora d’ovelles que pateix mal d’amor, un mag que és més aviat un xarlatà i que voldrà ajudar-la, i un pastor enamorat però que està ben confós. Un argument d’embolics, que desembocarà en situacions ben còmiques.

Durant dos anys la companyia Duo da Capo, formada pel duet de cant i piano, Sophie Klingele i Amaya Sangorrin, ha portat a terme concerts clàssics, especialitzant-se amb concerts infantils. La seva màxima aspiració és fer arribar la música clàssica als infants, trencar els esquemes tradicionals i jugar amb la música.

En aquest afany es van trobar pel camí amb Lídia Clua (Cia. Tactilicuä), titellaire i narradora, amb una llarga experiència en el món dels titelles infantils. Les seves ganes i il·lusió de seguida van encaixar i van començar a crear l’obra Diggi Daggi.

Durant el procés creatiu i dins la Cia Tacitlicuä apareix també Caruca Ballesteros, artista eclèctica per excel·lència, qui ofereix el seu assessorament estètic tant pel que fa a vestuari, titelles i escenografia. Aportant una imatge divertida, arriscada i pràctica.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 17 abril
18:00
Sala La Canal de Tona
2016-04-17 18:00 2016-04-17 19:00 Europe/Madrid DIGGI DAGGI de Duo da capo i Cia Tactilicuä Música i titelles Sala La Canal de Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.