EL CAU DEL TABALET de Farrés Brothers

Espectacle familiar, nous formats

Escrita pel pioner naturalista Ernest Thompson Seton a principis de segle XX, el conte del Tabalet explica la història d’un petit conill que es queda sol al seu cau, perquè la seva mare ha sortit a buscar menjar. Durant l’espera, van passant animals que, des de fora, volen jugar amb ell, però mai es decideix. Fins que sent un soroll que desconeix, i que l’atrau fins al punt de no poder resistir les ganes de sortir. El soroll és el xiular d’una serp, que ataca al petit. Aleshores arriba la mare i fa fora la serp.

Al món hi ha perills, és cert, però al Tabalet no li passarà res, perquè no només hi ha perills. En la nostra versió, a més de la mare, els seus amics també l’ajudaran a espantar la serp.

És un espectacle de teatre familiar que explora nous formats per a grups reduïts i amb places limitades. Recomanat per a nens i nenes de 3 a 5 anys.

Hi haurà quatre sessions, amb 25 localitats cadascuna. Sessió 1: a les 17.00 h / Sessió 2: a les 17.35 h / Sessió 3: 18.15 h / Sessió 4: 18.50 h.

Coneix millor la companyia a https://www.farresbrothers.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dissabte, 20 abril
17:00
Casa de Cultura La Casa del Mallol - Sant Hipòlit
5 €
25 minuts
2024-04-20 17:00 2024-04-20 17:25 Europe/Madrid EL CAU DEL TABALET de Farrés Brothers Espectacle familiar, nous formats Casa de Cultura La Casa del Mallol - Sant Hipòlit Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Creació: Jordi Farrés, Pep Farrés i Jordi Palet

Interpretació: Jordi Farrés i Pep Farrés

Direcció: Jordi Palet

Vestuari: Nidia Tusal

Producció: Farrés Brothers i Cia

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.