EL FIL DEL SILENCI amb Zamdart Companyia de Dansa i Indra Dance Company

Espectacle de dansa

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril) presentem l’espectacle de dansa “El fil del silenci”. Es tracta d’una nova producció de la qual s’acollirà la pre-estrena a càrrec de la companyia Zamdart, dirigida per l’osonenca Elisabeth Duran, i Indra Dance Company, integrada pels ballarins i coreògrafs Daniel Navarro Lorenzo i Anna Borràs.

Amb aquest espectacle hem passat per tot un llarg procés i ara ens trobem amb les circumstàncies de reconstruir-lo de nou. Sí que tindrà a veure amb el concepte anterior, de les fronteres i les edats generacionals, en tant que l’estructura de l’espectacle serà similar, però hi volem donar un altre sentit de fons. Per això el nou títol, El fil del silenci.

El fil del silenci vol ser el resultat d’un procés creatiu des de l’escolta del silenci. Crear a partir de les nostres inquietuds més íntimes i escoltar-les des del silenci, la quietud. Tot un procés que ens pot portar a diferents respostes i fer-nos passar per diferents estats com l’angoixa, la ràbia… o l’alegria, la calma… fins a arribar al silenci.

Troba més informació de les companyies a https://zamdart.cathttps://es.danlourencodance.com.

 

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 25 abril
18:00
Teatre Eliseu de Roda de Ter
5€ Anticipada / 8€ Taquilla
2021-04-25 18:00 2021-04-25 19:00 Europe/Madrid EL FIL DEL SILENCI amb Zamdart Companyia de Dansa i Indra Dance Company Dansa Teatre Eliseu de Roda de Ter Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.