ELLS I JO O AQUELLA SENSACIÓ QUE ELS ARBRES ET MIREN de Cia. Jordi Font

Teatre adult

“Ells i jo o aquella sensació que els arbres et miren” és una aventura a través dels records d’infantesa i de l’imaginari de quan jo era petit.

La meva infantesa la vaig passar a casa els meus avis, una casa pairal. En aquella casa, vaig jugar amb els meus tiets com si fossin els meus germans.

Un imaginari marcat per les bèsties fantàstiques del folklore català, com la Pesanta, la tinyosa o les dones d’aigua.

Parlo, a través de la meva història particular, de la pèrdua. La pèrdua de la innocència del nen, de l’imaginari, de casa els avis, de la tieta Lídia…

Al llarg de la nostra vida experimentem moltes pèrdues. Algunes poc importants, algunes que no oblidem mai però cadascuna d’elles ens acaben definint la persona que som.

Em centro en la meva infància, perquè és un moment de descobriment, d’imaginació sense límits. A mesura que descobrim que perdem coses, els límits de la nostra imaginació s’escurcen? Necessitem saber què és veritat i què no? Diuen que per poder crear quelcom abans t’ho has d’imaginar. Hem de tornar al nostre nen per tal de crear coses genuïnes?

Ells i jo és una història d’històries fantàstiques amagades al cosidor de la meva àvia, a les golfes o al pati de casa els avis. Entre bèsties, criatures fantàstiques i la meva família. Qui són ells? però, i qui sóc jo? Jo no ho sé però només sé que no sóc res si ells no hi són”.

Jordi Font

Coneix millor la companyia a la seva pàgina web.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 22 març
20:30
Sala La Canal - Tona
8 € anticipada / 10 € taquilla
50 minuts
2024-03-22 20:30 2024-03-22 21:30 Europe/Madrid ELLS I JO O AQUELLA SENSACIÓ QUE ELS ARBRES ET MIREN de Cia. Jordi Font Teatre adult Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Creació, direcció i interpretació: Jordi Font Alonso

Disseny audiovisual i direcció: Nina Solà Carbonell

Música original i disseny sonor: Gerard Valverde

Disseny i Construcció de l’espai: Carlos Gallardo

Vestuari: Anna Ramon

Tècnic de companyia: Mario Andrès Gomez

Producció : Cia. Jordi Font

Coproducció: Festival IF

Fotografia: Júlia Girós

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.