ÉS EL MOMENT (TOTHOM CAGA I TOTHOM S’ENAMORA) amb Clara Cortés

L'espectacle ja ha estat a les sales de Teatrets d'Osona; concretament, va visitar el Teatre Eiseu el dia 22 de gener de 2023. 

Text i moviment

Després d’un matí seguint la metodologia de Marie Kondo, Ella es troba asseguda a la tassa del lavabo. Com pot ser que només això pugui capgirar la seva vida?

És el moment (Tothom caga i tothom s’enamora) és una peça de petit format que combina teatre de text i moviment. Un monòleg amb sinceritat, ironia i sarcasme que es desenvolupa en un lavabo.

És dissabte al matí. Ella pensa que és un bon moment per posar en ordre la casa i desprendre’s del que ja no necessita. Per fer-ho, utilitza la metodologia de la Marie Kondo, que tot i estar molt de moda, en alguns moments no n’està gaire convençuda. El que no sap, és que això de pensar en quines coses ja no necessita o no la fan feliç, farà que es plantegi la seva relació amorosa.

La proposta combina el teatre de text i el moviment. Les autores parteixen de la seva formació i experiència en el món del circ contemporani i el teatre per a crear un llenguatge propi que les uneixi.

Coneix millor la Clara Cortés al seu Instagram.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 08 març
20:30
Sala La Canal - Tona
5 €
40 minuts
2024-03-08 20:30 2024-03-08 21:30 Europe/Madrid ÉS EL MOMENT (TOTHOM CAGA I TOTHOM S’ENAMORA) amb Clara Cortés Text i moviment Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autoria: Clara Cortés i Gemma Sastre

Direcció: Clara Cortés i Gemma Sastre

Interpretació: Clara Cortés (Autoria/Interpretació) i Gemma Sastre (Autoria/Direcció)

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.