ÉS EL MOMENT

Monòleg de petit format

Després d’un matí seguint la metodologia de Marie Kondo, ella es troba asseguda a la tassa del lavabo. Com pot ser que només això pugui capgirar la seva vida? És el moment. (Tothom caga i tothom s’enamora) és una peça de petit format que combina teatre de text i moviment. Un monòleg amb sinceritat, ironia i sarcasme que es desenvolupa en un lavabo.

És dissabte al matí. Ella pensa que és un bon moment per posar en ordre la casa i desprendre’s del que ja no necessita. Per fer-ho, utilitza la metodologia de la Marie Kondo, que tot hi està molt de moda, en alguns moments no n’està gaire convençuda. El que no sap, és que això de pensar en quines coses ja no necessita o no la fan feliç, farà que es plantegi la seva relació amorosa.

La proposta combina el teatre de text i el moviment. Les autores parteixen de la seva formació i experiència en el món del circ contemporani i el teatre per a crear un llenguatge propi que les uneixi.

Important: espectacle sobre l’escenari amb aforament limitat a 45 espectadors. Entrades no numerades.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 22 gener
18:00
Teatre Eliseu - Roda de Ter
5 € anticipada - 8 € taquilla
40 minuts
2023-01-22 18:00 2023-01-22 18:40 Europe/Madrid ÉS EL MOMENT Monòleg de petit format Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Idea/Creació: Clara Cortés i Gemma Sastre

Text: Clara Cortés i Gemma Sastre

Direcció: Gemma Sastre

Interpretació: Clara Cortés

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.