BAOBAB de la Cia La Pera Llimonera

L'espectacle "Baobab" de La Pera Llimonera ja coneix els escenaris de Teatrets d'Osona. Concretament, va visitar La Sala Petita d'Osona (Sant Hipòlit de Voltregà) el dia 2 de febrer de 2020, amb molt bona acollida.

Alshores el resumíem com "un espectacle que obre el teló amb riures i humor, però que es van transformant en silencis incòmodes arran d'un missatge punyent sobre el drama de la guerra i els refugiats".

Espectacle de clowns amb la guerra de fons

Ha estat un repte portar a escena parlar de la guerra. Aquest espectacle de clowns ho fa a través d’un bolet i un esquirol que es veuen obligats a abandonar el seu arbre BAOBAB i es llencen a la recerca d’una nova casa. Un tema que tot i veient diàriament, l’evitem per la seva crueltat i emocions que ens reporten dins nostre.

Dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

Una diversitat de bosses i sabates de mides i colors diferents donen vida a les persones que per sobreviure s’encoratgen a la recerca d’un nou lloc on establir-se. Podrem sentir tristesa, crueltat amb una cura de valentia, i un gran esforç barrejat amb molt humor.

Un gran respecte per allò que mai hagués hagut que passar.

Més informació de la companyia La Pera Llimonera i el seu espectacle de clowns a https://www.laperallimonera.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 05 juliol
18:00
SALA LA CANAL DE TONA
3 €
2020-07-05 18:00 2020-07-05 19:00 Europe/Madrid BAOBAB de la Cia La Pera Llimonera Espectacle de clowns amb la guerra de fons SALA LA CANAL DE TONA Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autors: Sergi Casanovas, Toni Albà i Pere Romagosa

Intèrprets: Sergi Casanovas i Pere Romagosa

Direcció: Toni Albà

Escenografia i Vestuari: Alfred Casas

Graffitis i disseny gràfic: Kaligrrafics / Roberto Maldonado

Música: Tonio Santoyo

Il·luminació: Miki Arbizu

Tècnic llums i so: Roger Ferraz

Fotografia: Andreu Trias

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.