ITALINO GRAND HOTEL de la Cia. La Tal

Aquest espectacle de pallassos s'havia de celebrar el 15 de novembre de 2020 a la mateixa Sala Petita d'Osona, però es va ajornar a causa de la situació d'emergència sanitària per la Covid-19

Espectacle de pallassos tendre

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. Un espectacle de pallassos que desperta humor i tendresa.

La seva connexió amb el món és a través dels altaveus de les màquines, per on dues veus, d’altres treballadors de l’hotel, el salven de la indiferència. Amb una comparteix companyonia i humor i l’altra, tendra i plena de llum és una promesa d’amor. Les dues veus li fan intuir el món i la vida … que potser en algun moment podrà veure.

El treball de la Cia La Tal, fundada l’any 1986, evoluciona del pallasso clàssic a un univers propi fruit d’una revisió profunda sobre el món del clown. La seva última producció “Italino Grand Hotel” és un espectacle de pallassos per a tots els públics, en aquest cas d’un sol intèrpret, que aprofundeix una mica més en aquest pallasso patètic i ple de tendresa amb què la companyia ha treballat sempre.

Més informació de la companyia La Tal a http://cialatal.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dissabte, 12 desembre
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
3 €
45 minuts
2020-12-12 18:00 2020-12-12 16:00 Europe/Madrid ITALINO GRAND HOTEL de la Cia. La Tal Espectacle de pallassos tendre SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

CREACIÓ: Jordi Magdaleno

DIRECCIÓ: Tolo Ferrà i Jordi Magdaleno

ACTOR: Jordi Magdaleno

REGIDOR: Borja Pérez

COMPOSICIÓ MUSICAL: David Moreno

DISSENY CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: Txema Rico

DISSENY I CONFECCIÓ DE VESTUARI: Rosa Soler

IL•LUMINACIÓ: Aleix Ramisa

AUDIOVISUAL: Cesar Carrasco

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.