ITALINO GRAND HOTEL de la Cia. La Tal – AJORNAT!!

L'espectacle "Italino Grand Hotel" de la Cia. La Tal ja coneix els escenaris de Teatrets d'Osona. Concretament, va visitar la Sala La Canal de Tona el dia 16 de febrer de 2020, amb molt bona acollida.

Espectacle ajornat per l’aturada cultural imposada pel Govern a causa de la Covid-19

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. Un espectacle de pallassos que desperta humor i tendresa.

La seva connexió amb el món és a través dels altaveus de les màquines, per on dues veus, d’altres treballadors de l’hotel, el salven de la indiferència. Amb una comparteix companyonia i humor i l’altra, tendra i plena de llum és una promesa d’amor. Les dues veus li fan intuir el món i la vida … que potser en algun moment podrà veure.

El treball de la Cia La Tal, fundada l’any 1986, evoluciona del pallasso clàssic a un univers propi fruit d’una revisió profunda sobre el món del clown. La seva última producció “Italino Grand Hotel” és un espectacle de pallassos per a tots els públics, en aquest cas d’un sol intèrpret, que aprofundeix una mica més en aquest pallasso patètic i ple de tendresa amb què la companyia ha treballat sempre.

Més informació de la companyia La Tal a http://cialatal.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 15 novembre
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
3 €
45 minuts
2020-11-15 18:00 2020-11-15 19:00 Europe/Madrid ITALINO GRAND HOTEL de la Cia. La Tal – AJORNAT!! Espectacle de pallassos tendre SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

CREACIÓ: Jordi Magdaleno

DIRECCIÓ: Tolo Ferrà i Jordi Magdaleno

ACTOR: Jordi Magdaleno

REGIDOR: Borja Pérez

COMPOSICIÓ MUSICAL: David Moreno

DISSENY CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: Txema Rico

DISSENY I CONFECCIÓ DE VESTUARI: Rosa Soler

IL•LUMINACIÓ: Aleix Ramisa

AUDIOVISUAL: Cesar Carrasco

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.