ANGELETA de la Cia. Tactilicuä

Espectacle de titelles

La companyia Tactilicuä ens proposa “Angeleta”, un espectacle de titelles de guant pensat per a nens i nenes de més de 5 anys. Angeleta és la història d’una nena que té un somni; casar-se. I troba el noi ideal, l’Ovidi. Passen els anys i l’Angeleta descobreix que els somnis no són sempre com un s’espera, que això de casar-se potser no és el que ella s’esperava… i que el pare tenia raó, a vegades les persones poden sortir llimones, i de les àcides! Doncs ha arribat el moment de fer-ne llimonada!

Tactilicuä es defineix com un equip d’artesanes multidisciplinars que aborda projectes plàstics, didàctics i lúdics. Amb la Caruca Ballesteros i la Lídia Clua al capdavant, creen espectacles de titelles heterogenis per a totes les edats, dissenyen programes de televisió infantil amb diferents tècniques d’animació, produeixen clips musicals i creen móns amb les titelles com a protagonistes.

Més informació de la companyia Tactilicuä a www.tactilicua.net.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle a:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 09 maig
17:00
Sala La Canal de Tona
5 €
50 minuts
2021-05-09 17:00 2021-05-09 16:00 Europe/Madrid ANGELETA de la Cia. Tactilicuä Espectacle de titelles Sala La Canal de Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.