ITALINO GRAND HOTEL de la Cia. La Tal

Espectacle de pallassos tendre

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. Un espectacle de pallassos que desperta humor i tendresa.

La seva connexió amb el món és a través dels altaveus de les màquines, per on dues veus, d’altres treballadors de l’hotel, el salven de la indiferència. Amb una comparteix companyonia i humor i l’altra, tendra i plena de llum és una promesa d’amor. Les dues veus li fan intuir el món i la vida … que potser en algun moment podrà veure.

El treball de la Cia La Tal, fundada l’any 1986, evoluciona del pallasso clàssic a un univers propi fruit d’una revisió profunda sobre el món del clown. La seva última producció “Italino Grand Hotel” és un espectacle de pallassos per a tots els públics, en aquest cas d’un sol intèrpret, que aprofundeix una mica més en aquest pallasso patètic i ple de tendresa amb què la companyia ha treballat sempre.

Més informació de la companyia La Tal a http://cialatal.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 16 febrer
17:00
SALA LA CANAL DE TONA
5 €
45 minuts
2020-02-16 17:00 2020-02-16 18:00 Europe/Madrid ITALINO GRAND HOTEL de la Cia. La Tal Espectacle de teatre familiar SALA LA CANAL DE TONA Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Creació: Jordi Magdaleno

Direcció: Tolo Ferrà i Jordi Magdaleno

Actor: Jordi Magdaleno

Regidor: Borja Pérez

Composició musical: David Moreno

Disseny construcció escenografia: Txema Rico

Disseny i confecció de vestuari: Rosa Soler

Il•luminació: Aleix Ramisa

Audiovisual: Cesar Carrasco

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.