JOJO de la Cia Ytuquepintas

Espectacle de poesia visual amb ús de sorra i manipulació de titelles

JOJO, segon espectacle de la companyia Ytuquepintas, és una preciosa proposta escènica de poesia visual, sense text. S’hi ens explica una aventura increïble amb l’ús de la sorra, tècnica ja habitual de la companyia, i la manipulació de titelles, tot combinant ambdues tècniques.

La música, composta especialment per a l’espectacle i interpretada en directe, acaba de donar forma a JOJO, una proposta molt atractiva per a tota mena de públic.

La companyia ha escollit el nom de JOJO en memòria al primer orangutan que va ser alliberat de la captivitat, cosa que va suposar l’inici del projecte internacional Animal Rescue. És una organització no governamental que treballa per salvar els animals del patiment que representa viure en captivitat, en promou la rehabilitació i, sempre que sigui possible, els reintrodueix en el seu hàbitat natural.

Actualment, JOJO encara viu i és un gran orangutan mascle.

Més informació de la companyia Ytuquepintas i del seu espectacle de poesia visual a http://borjasandartist.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 12 juliol
18:00
SALA LA CANAL DE TONA
3 €
55 minuts
2020-07-12 18:00 2020-07-12 19:00 Europe/Madrid JOJO de la Cia Ytuquepintas Espectacle de poesia visual amb ús de sorra i manipulació de titelles SALA LA CANAL DE TONA Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Intèrpret-art amb sorra: Borja González

Intèrpret-manipulador: Alberto Munilla

Intèrpret-músic: Roc Sala

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.