FETUS presenta La Serra dels Perduts

Presentació del Festival EnCanta

El Festival EnCanta arriba a la seva 6ena edició. Per a la presentació del cartell d’aquest 2023 hem convidat als Fetus que a finals del 2022 van editar el magnífic disc “La Serra dels Perduts”. En el seu últim treball ens parlen de revoltes populars que se’ns fan molt presents, ens parlen d’herois i de derrotes, però sobretot creen himnes que ens ressonen dins el cap després de la primera escolta.

Fetus eren senzillament un grup de punk-rock fins que van descobrir els romanços de Jaume Arnella. Després de dedicar-li un revolucionat homenatge al disc “Sota, cavall i rei”, ara aprofundeixen en el camí que els va assenyalar el mestre, tot i que explorant-lo per via pròpia. Al nou disc “La serra dels perduts” exploren un nou univers on s’aglutinen històries populars de l’imaginari empordanès i cançons perdudes de les Gavarres i de més enllà.

En el terreny musical, el punk-rock i la cançó de taverna marca de la casa s’endinsen cada cop més en el folk nostrat, no només pel que fa al repertori sinó també a la instrumentació. La tríada guitarra/baix/bateria conviu ara amb els sons tradicionals de l’acordió diatònic, el sac de gemecs o el flabiol. Tot s’integra i arriba al punt climàtic als “Goigs de Sant Martí”, un tema que ja s’ha convertit en pal de paller dels seus incendiaris concerts.

En aquesta nova aventura, els empordanesos tornen a comptar amb Joan Colomo com a productor musical. I sumen aliats de luxe com Carles Belda (acordió diatònic), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles, bouzouki) o Guillem Caballero (Els Surfing Sirles, Chaqueta de Chándal, als teclats).

Coneix millor a la formació en aquest enllaç.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 17 març
20:30
Teatre Eliseu - Roda de Ter
10 € anticipada - 20 € taquilla
75 minuts
2023-03-17 20:30 2023-03-17 21:30 Europe/Madrid FETUS presenta La Serra dels Perduts Presentació del Festival EnCanta Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.