POSTUREO REAL de Guillem Roma

Música

Guillem Roma estrena “Postureo Real”, un projecte que ens transporta al món del bolero, sons mediterranis i influències llatinoamericanes.

“Postureo real” ens fa connectar amb la bellesa de les coses que ens envolten i Guillem Roma després de viatjar lluny amb els seus últims treballs, agafa un camí de retorn a casa, cap a l’essència i aquesta naturalitat que fan de la seva música una de les propostes més personals del panorama actual.

Envoltat per una banda de luxe, l’artista osonenc estrena el nou espectacle que compta amb una posada en escena original per endinsar-nos en un univers carregat de màgia i emoció. Cançons que ens acosten a una platja entre amics, melodies que es perden pels boscos verds i sons que transporten a països llunyans per celebrar la diversitat.

Una festa de presentació per parar el món frenètic i superficial que ens volta, escapar per uns moments de la realitat tangible de les coses i fer un oasis per celebrar la bellesa, la sensibilitat dels sentits, compartir la felicitat i aprendre a cuidar i estimar el que ja tenim.

Coneix millor en Guillem Roma a la seva pàgina web.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 23 febrer
20:30
Sala La Canal - Tona
12 € anticipada / 15 € taquilla
2024-02-23 20:30 2024-02-23 21:30 Europe/Madrid POSTUREO REAL de Guillem Roma Música Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Guitarra espanyola, guitarra elèctrica i veu: Guillem Roma

Guitarra elèctrica i veus: Guillem Plana

Violoncel, percussions i veus: Marta Roma

Bateria i percussions: Didak Fernández

Baix i sinte: Anthony Da Cruz

Tècnic de so: Bernat Oliveras

Tècnic de llums: Àngel Guilanyà

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.