HISTÒRIA D’UN MITJÓ

HISTÒRIA D’UN MITJÓ

Ton i Tin són un parell de mitjons inseparables.
On està Tin està Ton i on està Ton està Tin.
Des de petits han crescut junts compartint rialles aventures i entremaliadures.
Un bon dia Ton desapareix i Tin ha d’emprendre un viatge a la seva recerca, un viatge ple de sorpreses que el portarà a racons insospitats: mitjons, llençols, pantalons, pals de fregar, escombres, planxes i altres objectes quotidians donen vida a la nova creació de la Bala, la seva proposta teatral més divertida i desenfadada.

“Història d’un mitjó” és un espectacle de teatre d’objectes recomanat per a nens de 4 a 8 anys i familiar. Ha estat dirigit per Pablo Vergne.

“Història d’un mitjó” és una volta de rosca més en el nostre treball amb objectes.
Si en anteriors muntatges els protagonistes són animals o éssers humans construïts a partir d’objectes, en la present proposta els protagonistes són els mateixos objectes.
El mitjó no és una serp, ni el llautó una gallina, ni una samarreta un petit elefant. El mitjó és mitjó, i sent, respira, s’emociona, desitja, tem, parla com un mitjó.
Ja sabem que en la realitat un mitjó no parla, ni sent, ni s’emociona, ni plora la pèrdua del seu amic. Però això és teatre i el teatre és joc, imaginació, il·lusió, emoció.
I això és el que busquem en aquest nou espectacle, jugar, imaginar, deixar-nos portar per la il·lusió i emocionar-nos davant les peripècies d’un mitjó que busca sense descans al seu amic perdut.

Pablo Vergne (autor i director de l’espectacle)

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 27 octubre
18:00
Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
5€
2019-10-27 18:00 2019-10-27 19:10 Europe/Madrid HISTÒRIA D’UN MITJÓ Teatre Familiar Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autor: Pablo Vergne

Interpretació: Eva Soriano i Manuel Pic

Posada en escena: Eva Soriano

Disseny d'espai escènic: La Bala

Ajudant de direcció: Eva Soriano

Direcció: Pablo Vergne

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.