IAIA: MEMÒRIA HISTÒRICA amb Alba Valldaura

Teatre – Memòria democràtica

“Iaia: memòria històrica” és el resultat d’un procés de creació de l’Alba Valldaura basat en la vida d’una dona de 95 anys, Mercedes Cajo Ballestín, àvia de la mateixa actriu.

A través d’un treball de camp amb documentació escrita i audiovisual, donant èmfasi a alguns moments rellevants de la vida de Mercedes Cajo, es construeix la dramatúrgia de l’obra que representa una part de la història i la societat espanyola del segle XX, centrant-se especialment en Catalunya.

Des del balancí de la residència on viu la Mercedes repassa la seva llarga vida que és, també, la història de tots nosaltres. La República, la Guerra Civil, la dictadura i la transició no són només pàgines dels llibres d’història, sinó que són fets que han marcat la vida de la Mercedes i de tota una generació. I és per això que, a l’explicar-nos-les, es barregen amb les històries més personals de la seva infància, joventut, família, amors…

Tal com ens diu ella: per passar pàgina abans cal llegir-la i “iaia, memòria històrica” ens ajuda a llegir la vida d’una de les protagonistes, sovint oblidades, de la nostra història, i que és a la vegada la història de moltes de les nostres àvies.

Espectacle inclòs en el cicle “Memòria democràtica”.

Més detalls a en aquesta web.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 16 juny
20:30
Sala La Canal - Tona
5 €
2023-06-16 20:30 2023-06-16 21:30 Europe/Madrid IAIA: MEMÒRIA HISTÒRICA amb Alba Valldaura Teatre - Memòria democràtica Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Creació i interpretació: Alba Valldaura

Direcció escènica: Jordi Dueso i Susana Borderia

Disseny d'il·luminació: Joan Grané

Disseny de so: Arnau Vidal

Imatge i disseny gràfic: Mariona Alberich [L'Embarral]

Vestuari: Marina Díaz

Fotografia: Xavi Buxeda i Marta Balaguer

Cap tècnic: Pol Queralt

Producció i distribució : Pau Gómez i Maria Rueda [L'Embarral]

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.