LA NIT DEL PEIX KIWI de Sala Flyhard

Monòleg amb tocs d’humor

Un thriller hipnòtic i intimista amb tocs de comèdia, estrenada a la Sala Flyhard la temporada 22/23, que ens endinsa a la ment d’un actor que passa per un mal moment.

Una nit, el peix kiwi de la peixera de casa se’l mira directament als ulls i se li revela com una profecia. Atrapat fa temps en un laberint de frustracions professionals i personals, tip de tot el que l’envolta i de la vida a què s’ha vist abocat, decideix agafar les regnes i fugir endavant. Res no tornarà a ser igual, pensa, ara ve el meu cop de sort. Però, és clar… tampoc cal que ens enganyem, que això no és una pel·lícula de Hollywood ni ell un heroi a la fuga.

“La nit del peix kiwi” és una mentida, una fugida endavant, una via morta. Algú ha quedat atrapat dins d’aquesta història com una mosca en una teranyina, algú que se’ns assembla bastant. I no, fugir o mentir no són opcions vàlides pel pobre paio. La ficció és només un barri de la realitat, i al nostre desesperat protagonista li costarà Déu i ajuda trobar el camí per arribar al centre. A estones thriller, a estones comèdia i a estones melodrama, aquesta peça explora les debilitats que ens converteixen en els éssers patètics i meravellosos que som. Seguir les aventures i desventures d’un mentider, d’un professional de la ficció, pot tenir premi. Existeix la possibilitat que arribem en algun moment a descobrir, amagades en els racons més inesperats d’aquesta pel·li d’estafadors, minúscules i precioses partícules de veritat de la bona.

Més detalls de l’espectacle a la pàgina web de la Sala Flyhard.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 03 març
18:00
Teatre Eliseu - Roda de Ter
10 € anticipada / 12 € taquilla
90 minuts
2024-03-03 18:00 2024-03-03 19:00 Europe/Madrid LA NIT DEL PEIX KIWI de Sala Flyhard Monòleg amb tocs d'humor Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autoria i direcció: Josep Julien

Interpretació: Santi Ricart

Ajudanta de direcció: Pepo Blasco

Disseny escenografia i vestuari: Anna Tantull

Disseny d’il·luminació i so: Xavi Gardés

Imatge i video: Juanjo Marín

Disseny gràfic: Laia Alsina Astorga i Eladi Bonastre

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.