LA PELL FINA

Obra de teatre

Nacho i Miranda, una jove parella de Barcelona, ​​visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que Nacho deixa anar, sense donar-li gaire importància, que el nadó d’Eloi i Sonia… és molt lleig .

“La pell fina” és la nova comèdia del tàndem de dramaturgs Carmen Marfà i Yago Alonso, autors d’altres èxits com “Ovelles” o “Instruccions per enterrar a un pare”. Torna després de l’èxit de la temporada passada, amb un repartiment renovat que compta amb Biel Duran, Ricard Farré, Laura Pau i Laura Porta, que parlaran de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre.

Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 19 març
18:00
Teatre Eliseu - Roda de Ter
12 € anticipada - 15 € taquilla
80 minuts
2023-03-19 18:00 2023-03-19 19:20 Europe/Madrid LA PELL FINA Obra de teatre Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Autoria i direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso

Repartiment: Biel Duran, Ricard Farré, Laura Pau i Laura Porta

Escenografia: Elisenda Pérez

Vestuari: Nídia Tusal

Disseny d’il·luminació i so: Xavi Gardés

Imatge i video de l’espectacle: Juanjo Marin

Comunicació i xarxes socials: Elisenda Riera Rovira

Premsa: Clara Cols Torras

Disseny gràfic: Laia Alsina

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.