LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES

Viatge teatral i musical

Per què és important El viatge d’Egèria? A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d’ A. Einstein? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Qui eren les Guerrilla Girls? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení?

Totes aquestes històries, i moltes altres, construeixen LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES.

Us proposem un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 “ties”, sovint silenciades.

Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes “ties” fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu però també divulgatiu i divertit.

Aquest és el nostre homenatge a totes les aventureres. A totes les “ties” intrèpides, inconformistes, idealistes, innovadores i irrepetibles que ens han precedit i que o bé no coneixem o bé no reivindiquem prou. No ens hi caben totes les que són però si que ho són totes les que hi estan. 80 “Ties”.

Un espectacle dirigit per Joan Codina i amb la interpretació de Georgina Llauradó (actriu i dramatúrgia) i Cristina Martínez (intèrpret i direcció musical).

Més informació de l’espectacle a https://agombola.com/la-volta-al-mon-en-80-ties.

Consulta la galeria d’imatges:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 05 març
20:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
2021-03-05 20:00 2021-03-05 21:00 Europe/Madrid LA VOLTA AL MÓN EN 80 TIES Viatge teatral i musical SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Intèrprets: Georgina Llauradó i Cristina Martínez

Direcció: Joan Codina

Dramatúrgia: Georgina Llauradó i Joan Codina

Direcció Musical: Cristina Martínez

Coreografia i Movimen: Igone López Harto

Vestuari: Míriam Comte

Espai Escènic: Idoia Urdiain

Disseny de llums: Daniel Gener

Disseny de so: Cristina Martínez

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.