LE CROUPIER d’Esperança Dinamita

Des de finals del sXIX fins a l’inici de la Guerra Civil espanyola, el Paral·lel de Barcelona es va convertir en una autèntica olla a pressió de l’espectacle, bressol del gènere de la revista, on les cançons de Sugrañas, Clarà, Misterio o Viladomat es van convertir en autèntiques postals de l’època. Cuplets, foxtrots, passos dobles, charlestons, tangos i havaneres sonaven amb força dins els teatres de l’Avinguda barcelonina, admirats per mariners i prostitutes de tot Europa.

Ara Le Croupier, tot reivindicant la figura d’Esperança Dinamita (una de les vedets més populars i controvertida en els seus dies, i més desconeguda en els nostres per la seva sobtada desaparició) s’ha proposat tornar a donar vida a aquestes cançons, passant pel seu particular sedàs velles partitures de l’època que avui són retrats impagables d’un període cabdal en la història del nostre país.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 06 març
18:00
Sala La Canal de Tona
2016-03-06 18:00 2016-03-06 19:00 Europe/Madrid LE CROUPIER d’Esperança Dinamita Música Sala La Canal de Tona Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.