MACEDÒNIA. Jo sóc valent

Macedònia és el grup de música familiar més popular de Catalunya. Amb prop de 15 anys de trajectòria, diverses generacions de nens han crescut amb les seves cançons El món és per als valents, mitjançant ritmes rock, reggae i música electrònica explica tota una sèrie d’històries des d’una perspectiva infantil.

La feina feta per Macedònia pel Dani Coma, compositor i lletrista, ha esdevingut un referent dins el panorama musical infantil català. Diverses generacions de nens i nenes catalans han crescut amb la música del grup i ara, des de l’adolescència o ja des del món adult, quan miren enrere, reconeixen el grup com a part de les seves vides.

Dani Coma vol fer educació emocional i parlar d’allò que preocupa els nens. Defensa l’existència d’aquest grup perquè manifesta que, fins que no hi va aparèixer, no hi havia cap grup per a nens amb cançons de fons, que fessin pensar, que presentessin els temes de manera pedagògica, que parlessin de coses bones, però que alhora també fossin dolentes i, sobretot, que “eduqués en valors i emocions”.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 17 abril
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
2016-04-17 18:00 2016-04-17 16:00 Europe/Madrid MACEDÒNIA. Jo sóc valent Música SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.