Magalí Sare presenta ESPONJA

Concert de música

La temàtica de les cançons d’aquest nou treball gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat, posant l’èmfasi en les etapes de la vida que mes van definint el nostre caràcter: la infantesa i l’adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis.

És un disc ple de confessions i ple de sentit de l’humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d’una cançó del seu germà.

Gravat pràcticament durant tot l’any 2021, aquest disc ha estat enregistrat en diferents llocs: principalment a Olivera Estudi, a Banyoles, on ha treballat colze a colze amb el productor Pau Brugada i va gravar diferents guitarres amb en Sebastià Gris. També a Estudis Ground de Cornellà del Terri, on varen fer sessions de gravació amb el baixista Vic Moliner i el bateria Dídak Fernàndez i finalment a BSO i a El Patio Estudio a Barcelona, on van gravar les col·laboracions del disc.

Coneix millor la Magalí Sare a la seva web.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 20 octubre
20:30
Teatre Eliseu - Roda de Ter
8 € anticipada / 10 € taquilla
75 minuts
2023-10-20 20:30 2023-10-20 22:00 Europe/Madrid Magalí Sare presenta ESPONJA Concert de música Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.