Manel Fortià i Magalí Sare, Cançons

Magalí Sare i Manel Fortià s’uneixen en aquest projecte per transmetre a través del petit format la seva particular forma d’entendre la improvisació i interacció dalt l’escenari. Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica com a ingredients principals que, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionaran un plat ric en textures i colors que de ben segur alimentarà i nutrirà a tot espectador que en pugui gaudir, fins i tot deixant-lo amb el desig de repetir.
Estàndards de jazz seleccionats i arranjats per la formació, clàssics de la música popular i composicions pròpies conformen el menú que en cada concert pot variar depenent de l’espai i l’ambient que es creï, fent així de cada actuació un espectacle únic i irrepetible.

El seu directe molt ric, variat i apte per tot tipus de públic no deixa a ningú indiferent. Tot hi que el concepte esencial es basa en el duet, la formació també és ampliable a trio o quartet afegint-hi algun element més com pot ser piano, guitarra, trompeta, saxo o bateria, en el cas que sigui més addient per l’espai.
En el següent enllaç podem veure un exemple d’algunes coses que ens podem trobar en un concert de Magalí Sare & Manel Fortià.

 

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 08 març
20:30
Sala Petita | Sant Hipòlit de Voltregà
5€
2019-03-08 20:30 2019-03-08 22:00 Europe/Madrid Manel Fortià i Magalí Sare, Cançons Música Sala Petita | Sant Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.