MAQUINAIGÜES de La Tresca i la Verdesca

Concert teatralitzat

Amb les cançons del disc Maquinaigües, La Tresca i la Verdesca ha preparat un concert teatralitzat per a tots els públics sota la direcció artística de Guillem Albà.

La companyia entra de nou al teatre per interpretar les seves cançons i ficar-se a la pell dels personatges que fan possible que l’aigua vagi des de les profunditats de la terra fins a les aixetes de casa vostra.

Un concert vestit amb imatges poètiques, on la llum i la instrumentació musical es posen al servei d’explicar-vos una història. El cicle de l’aigua i com l’home ha enginyat unes màquines per domesticar aquest element tan essencial que viu en nosaltres.

Maquinaigües és el primer espectacle de sala produït exclusivament per La Tresca i la companyia s’ha envoltat d’un bon equip de professionals: la mirada artística de Guillem Albà que els dirigeix amb l’ajuda de la Carla Tovias. El vestuari de la Nídia Tusal, la construcció d’utillatge de la Clàudia Vilà, el disseny de llums de l’Anna Boix i el disseny de so del Nacho López.

Coneix millor la companyia a https://latresca.com.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 29 gener
11:30
Teatre Eliseu - Roda de Ter
3 € anticipada / 5 € taquilla
50 minuts
2023-01-29 11:30 2023-01-29 12:20 Europe/Madrid MAQUINAIGÜES de La Tresca i la Verdesca Concert teatralitzat Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Direcció: Guillem Albà

Dramatúrgia: Marc Angelet

Interpretació: Claudi Llobet, Jordi López i Toni López (La Tresca i la Verdesca)

Bases i loops: Xavier Batllés

Ajudant de direcció: Carla Tovias

Il·luminació: Anna Boix

So: Nacho López

Construcció d’utillatge: Clàudia Vilà

Vestuari: Nídia Tusal

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.