JOTA DE MORIR de Marala

Per motius aliens a l’organització s’ha d’ajornar aquest concert i en els propers dies s’anunciarà la nova data.

Música

Marala és un trio musical format per les veus de Selma Bruna, Sandra Monfort i Clara Fiol. Presenten el seu últim treball, ‘Jota de morir’, publicat el setembre de 2022, en el qual s’inclouen temes musicals com “A la vora del riu mare”, “Canteu a l’albat” o “Nana naneta”.

Igual que succeeix amb la música tradicional o la veu de les dones, la mort és un altre univers enorme i silenciat. Marala cerca maneres d’integrar-la, recuperar-la com una idea a l’abast del pensament i de la vida. Dalt de l’escenari s’evidencia la complicitat de les veus i els cossos. Es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses. Són la llum que esvaeix la fosca.

Després de publicar ‘A trenc d’alba’ (U98 Music2020), un disc dedicat a la llum i als principis, ara volen acostar-se a la mort per entendre millor els finals.

Coneix millor Marala al seu perfil a Instagram.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Dijous, 07 març
20:00
Sala Petita d'Osona - Sant Hipòlit de Voltregà
5 €
2024-03-07 20:00 2024-03-07 21:00 Europe/Madrid JOTA DE MORIR de Marala Música Sala Petita d'Osona - Sant Hipòlit de Voltregà Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.