Marcel Lazara i Júlia Arrey

Marcel Lazara i Júlia Arrey en directe al Teatre Eliseu de Roda de Ter. Ex-guitarrista de Txarango presenta un autèntic viatge musical ple de llum i optimisme.

Marcel Lázara va ser guitarrista de Txarango però després de dos discos i centenars de concerts amb un dels grups de més èxit de Catalunya s’ha passat els últims dos anys viatjant per Brasil amb bicicleta juntament amb la Júlia Arrey.

D´aquest viatge ple de descobriments n´ha sortit un nou projecte musical i cançons com Sabor mestizo que, jugant amb la guitarra, les veus i la percussió, incorpora sons dels llocs pels quals han anat passant durant el seu viatge i d´objectes com les rodes de les seves bicicletes.

El nou disc, aparegut a la primavera d´aquest any inclou aquestes i altres cançons que ja han anat publicant en format esbós i que donen la idea de com és aquest debut discogràfic: un autèntic viatge musical ple de llum i optimisme.

Venta d’entrades online NO DISPONIBLE

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 22 febrer
22:00
Teatre Eliseu | Roda de Ter
10€ anticipada - 12€ taquilla
1 hora 30 minuts
2019-02-22 22:00 2019-02-22 23:30 Europe/Madrid Marcel Lazara i Júlia Arrey Música Teatre Eliseu | Roda de Ter Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.