Mazoni presenta LUDWIG

Música de cantautor

El projecte “Ludwig” podria ser, tan sols, el nou disc de Mazoni: deu noves cançons del músic empordanès, una nova baula en una trajectòria de tres lustres marcada per temes clàssics com “Eufòria”, “No tinc temps” o“A.I.L.O.D.I.U” que el converteixen en un dels noms referencials de la música en català del que portem de mil·lenni.

Però “Ludwig” va més enllà. L’inconformisme s’està revelant fa temps comuna peça clau en l’ADN de Jaume Pla, i aquesta vegada la tombarella musical que es proposa és realment sorprenent. A més dels músics habituals de Mazoni, en aquest projecte suma a la banda el que podríem definir com un membre fantasma, arribat del més enllà.

Ni més ni menys que Ludwig Van Beethoven. I és que l’obra del compositor alemany esquitxa tot el nou projecte de Mazoni, introduint-se a cadascuna de les cançons a base de sàmplers i referències musicals diverses. Les noves cançons de Mazoni s’han construït a partir de fragments deconstruïts i reorganitzats de l’obra del mestre, que s’integraa mb naturalitat en un nou context on governa la cançó i el joc musical esdevé a la vegada repte i aventura.

Troba més informació de Mazoni a https://bankrobber.net/artist/mazoni.

Consulta la galeria d’imatges de Mazoni:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 21 octubre
20:30
Teatre Eliseu - Roda de Ter
8 € anticipada / 10 € taquilla
2022-10-21 20:30 2022-10-21 22:00 Europe/Madrid Mazoni presenta LUDWIG Música de cantautor Teatre Eliseu - Roda de Ter Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Veu, guitarres i sintetitzadors : Jaume Pla

Baix: Miquel Sospedra

Bateria: Aleix Bou:

Sintetitzadors i programacions: Emili Bosch

Mesclat per: Jordi Mora

Masteritzat per: Víctor García

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.