MEETING POINT amb La Vella Dixieland i Myriam Swanson

A finals dels anys 90, vam enregistrar un CD amb Montse Pratdesaba, Big Mama, els nostres camins es van separar i tant ella com nosaltres vam seguir el nostre camí. Avui, després de més de 15 anys, ens hem tornat a retrobar, i ens ve molt de gust compartir el nostre projecte amb tots vosaltres. Meeting Point, representa el punt de trobada de dues propostes artístiques de llarga trajectoria. El blues i el jazz sempre han anat de la má i tenen un origen comú, en aquest terreny comú es basa la nostre proposta musical. Música calenta, ritmes contagiosos i comunicació amb el públic.

Myriam Swanson es una de les millors veus de l’escena barcelonesa de blues, rhythm’n’blues, rock’n’roll, jazz i molt més. Un animal escènic que es nodreix de la música nord-americana en multitud de grups i projectes para demostrar la seva versatilitat i el seu coneixement de las arrels i la seva influència de Nova Orleans.. Cantant al capdavant d’algunes de les bandes més explosives sorgides a Barcelona en els últims anys; ningú que hagi vist en directe a Myriam podrà oblidar el seu magnetisme, la seva força i sensualitat.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 19 febrer
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
2017-02-19 18:00 2017-02-19 19:00 Europe/Madrid MEETING POINT amb La Vella Dixieland i Myriam Swanson Música SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.