META de Cia. Cicuta

Teatre documental

Durant l’any 2018, va morir una mitjana de 2 persones al dia a les aigües de l’estret de Gibraltar. Des de 2014, han mort 23.312 persones. L’estret és una de les rutes migratòries més utilitzades i cada any arriben milers de persones a la costa, com ara el protagonista d’aquest monòleg, Ibrahima Diallo. Aquest jove va aconseguir creuar l’estret l’any 2018 i ara és entrenador de futbol infantil a Sabadell i, alhora, es dedica a aquest projecte: Meta.

Aquest monòleg documental visibilitza la situació de persones com Ibrahima, però ho fa posant el focus d’atenció en la història mediàtica del nedador David Meca, i en les adversitats que va haver d’afrontar quan va creuar l’estret tres vegades seguides l’any 2008.

Quan acaba el monòleg, Ibrahima Diallo ofereix un debat post funció per donar peu al públic a expressar inquietuds, dubtes i opinions, i així poder interactuar i conèixer amb més profunditat la història de l’Ibrahima, però també la de moltes altres persones que passen desapercebudes durant el monòleg.

Recomanat a partir de 9 anys.

Coneix millor la companyia a http://www.cicuta.cat.

Espectacle inclòs en el cicle “Km.0″ 

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 28 abril
20:30
Sala La Canal - Tona
5 €
45 min (+15 min debat post-funció)
2023-04-28 20:30 2023-04-28 21:30 Europe/Madrid META de Cia. Cicuta Teatre documental Sala La Canal - Tona Teatrets d'Osona
Detalls tècnics

Direcció: Cicuta

Dramatúrgia: David Font

Text: Adrià Aparicio

Intèrpret: Ibrahima Diallo

Producció: Cicuta

Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.