Píndoles de microteatre

Tres peces de microteatre a càrrec de festival Píndoles

Microteatre 1: L’increïble home bala (15  minuts)

“La meva gestació va durar el que dura un esternut de primavera, i quan els familiars rebien la notícia del meu naixement jo ja em graduava. Des de llavors sempre he estat precoç de mena, i després d’una vida plena d’esdeveniments fugaços i vertiginosos, vaig resignar-me a la velocitat del meu fat. Però el que ignorava és que hi havia una cosa que em podia fer frenar: l’amor”.

Dramatúrgia: Adriadna Pastor / Direcció: Ariadna Pastor i Adrià Aubert / Ajudant de direcció: Laia Pastor / Intèrpret: David Anguera / Gènere: Comèdia

Microteatre 2:  Ninis (15 minuts)

La Verge Maria i Sant Francesc d’Assis fa més de 160 anys que estroben tancats dins una església. El món a fora ha canviat peròl’única que ho sap és la Verge, que surt un cop l’any en processó.Verge i Sant conversaran sobre la vida i la fe dels humans i totallò que ells, com estàtues que són, no poden fer… O potser si?

Dramatúrgia: Marc Torrecillas / Direcció: Rafaela Rivas / Actors: Laura Palmero i Xavier Juclà / Gènere: Comèdia

Microteatre 3: Roulettes (15 minuts)

Ramiro Ramírez, un senyor gran de fils rosegats i rutines inamovibles, surt a passejar com cada tarda des de fa cinc anys. Malgrat les seves dificultats per caminar, la seva obstinació l’empenya baixar a la plaça de davant de casa seva i a seure al seu bancpreferit; el de l’esquerra.

Però el que en Ramiro no sap és que avui no és un dia qualsevol. El seu banc està ocupat. Aquest imprevist insignificant als ulls dequalsevol provocarà en ell sentiments d’ira, venjança i vulnerabilitat. El responsable de tot això és l‘Enzo Carbonara, un nen rialler que viu al carrer, sense filtres ni normes. L’ Enzo despertarà en e lRamiro emocions que el portaran a reconciliar-se amb si mateix. Després d’aquesta trobada la seva vida anirà sobre rodes.

Idea Original: Cía. eLe / Titellaires, construcció i escenografia: Marta Lorente i Raquel Batet / Vestuari Titelles: Raquel Batet, David Carretero i Vicente Martínez / Gènere: Titelles per adults.

Més informació del Festival Píndoles a www.pindoles.com.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 02 agost
20:00
SALA LA CANAL DE TONA
3 €
2020-08-02 20:00 2020-08-02 21:00 Europe/Madrid Píndoles de microteatre Tres peces de microteatre a càrrec de festival Píndoles SALA LA CANAL DE TONA Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.