EL COL·LOQUI d’en Peyu

Monòleg humorístic d’un clàssic de la literatura castellana

En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana, El gallardo español de Miguel de Cervantes. Un monòleg humorístic en castellà on l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa… Salvant les distàncies, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè evidentment Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.

Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha fet la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui. En Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Més informació d’En Peyu  i el seu monòleg humorístic a http://www.peyu.cat.

Consulta la galeria d’imatges de l’espectacle:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 23 febrer
18:00
TEATRE ELISEU DE RODA DE TER
ANTICIPADA 10€ / A TAQUILLA 12€
2020-02-23 18:00 2020-02-23 19:30 Europe/Madrid EL COL·LOQUI d’en Peyu Monòleg humorístic d'un clàssic de la literatura castellana TEATRE ELISEU DE RODA DE TER Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.