CONCERT PARADISO de Carles Cases

Música clàssica de bandes sonores

El pianista i compositor Carles Cases reinterpreta l’obra orquestral del compositor italià Ennio Morricone, autor de centenars de bandes sonores de pel·lícules. Un espectacle de música clàssica de bandes sonores que realitza acompanyat de la Carles Cases Strings Band en format quintet.

Es tracta d’un homenatge a clàssics com Cinema Paradiso, Novecento, Els intocables d’Eliot Ness o Hi havia una vegada a Amèrica. Un documental en viu, comentat en directe per Àlex Gorina.

Carles Cases porta 25 anys dedicats a la composició i realització de bandes sonores per a cinema, tant europeu com americà. Va ser compositor habitual de pel·lícules de directors com Gonzalo Suárez, Ventura Pons, Jaume Balagueró, Eduardo Rossoff, Jaime Chávarri o Stuart Gordon. A la dècada dels 80 va estar dedicat exclusivament a la direcció musical del cantautor Lluís Llach, tant a les gravacions dels discos com a les actuacions en directe, realitzant fins a 800 concerts.

El pianista està actualment immers en la composició i gravació de les seves pròpies produccions, compaginant-ho amb la realització de concerts de les seves obres, ja sigui en format piano solo, duet, trio o orquestra.

Per a més informació de Carles Casas a https://www.carlescases.com.

Consulta la galeria d’imatges de Carles Cases:

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Diumenge, 13 desembre
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
9 €
2020-12-13 18:00 2020-12-13 19:00 Europe/Madrid CONCERT PARADISO de Carles Cases Música clàssica de bandes sonores SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.