Joan Miquel Oliver + Clementina – AJORNAT!!!

Espectacle cancel·lat a causa de les mesures preventives de la fase d’alerta comunicada pel CECAT

Joan Miquel Oliver presenta Elektra. És la tercera entrega de la trilogia que va encetar el 2015 amb Pegasus i va seguir el 2017 amb Atlantis. Música fusió amb el segell inconfusible del guitarrista mallorquí.

La diferència més ostensible és la incorporació en estudi dels dos músics que l’han acompanyat Oliver en les gires compreses entre el 2015 i el 2018. La transformació del material electrònic enregistrat en rigorós solitari es converteix a l’escenari en un so elèctric en què la improvisació agafa protagonisme. Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria no només participen com a instrumentistes, sinó que signen amb Oliver la producció musical d’aquest nou treball.

Més informació de Joan Miquel Oliver a la seva pàgina de Facebook.

Clementina, el duet format per Gina Margarit i Carlos Montfort va néixer al Metro de Barcelona, i la seva música també és un trajecte, amb una primera parada en el disc, Darrere del vent que és el seu debut discogràfic. Un projecte que va ser finançat pels més de cent mecenes que van col·laborar en el projecte de micromecenatge. Clementina canten a la quotidianitat, amb música fusió i la dolcissima veu de la Gina.

Més informació de Clementina a http://clementinamusica.com.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPECTACLE
No et perdis ni un detall!
Divendres, 20 març
21:30
TEATRE ELISEU DE RODA DE TER
ANTICIPADA 10€ / A TAQUILLA 12€
2020-03-20 21:30 2020-03-20 23:00 Europe/Madrid Joan Miquel Oliver + Clementina – AJORNAT!!! Espectacle cancel·lat a causa de les mesures preventives de la fase d’alerta comunicada pel CECAT TEATRE ELISEU DE RODA DE TER Teatrets d'Osona
Podeu fer la vostra compra online fins a 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.